divendres, 21 de gener del 2011

Setmana de no parar

Bon dia! Dia assolelladíssim!

Primer de tot moltes gràcies a tots els que veu ser ahir a la Jazz Cava! Tot seguit publicarem una entradeta amb una crònica del concert!

Abans però, farem un repàs d'una setmana salada molt intensa!



El dilluns ens van entrevistar al programa de ràdio El submarí, de Ràdio Terrassa. Una conversa agradable i una promesa mútua d'una futura presentació del disc allà mateix!

El mateix dia vam sortir al diari A+Terrassa, una entrevista amb declaracions moooolt polèmiques d'Ignasi Cabanes. La podeu llegir aquí

Ja l'endemà...vam anar a parar a televisió Terrassa on l'Oriol Carreras ens va entrevistar i vam fer un directe acústic de la cançó Fars i onades.



Més més! Resulta que vam enviar la meitat de la cançó "Dues estacions" coneguda com.."El sol ja ve" a un concurs d'aquí Terrassa que es diu Inferències i el premi consisteix en la realització d'un videoclip. Doncs ve! Ens han seleccionat com a finalistes i a partir de demà estarem exposats a la Sala Muncunill d'aquí Terrassa.

I ja per acabar, aquesta última setmana hem gravat amb l'Alex Calero un tema nou que servirà per una comparsa de la rua de Terrassa! La cançó es diu l'Home del temps, està cantada per la dolça veu de l'Alícia..i és molt més animada que les anteriors! Així que som-hi tots a cantar "lalala's"..i tal i qual!

La cançó us la podeu baixar d'aquí...i d'aquí res la pujarem al myspace també! Vavava...aviam si arribem a les 100 descàrregues abans del dia...28!

Una abraçada...i fins aviat!

1 comentari:

  1. A les 100 descarregues, pero si ja n' hi han 232 !!

    Cracks !!



    Mag

    ResponElimina